Radionica za galvanizaciju

Radionica za galvanizaciju Društva KONČAR-NISKONAPONSKE SKLOPKE I PREKIDAČI djeluje od 1963. godine i ima zavidnu tradiciju pružanja usluga površinske zaštite. Tijekom godina profilirala se kao radionica koja prati zahtjeve tržišta kroz praćenje trendova na području galvanske zaštite, te stalnim usavršavanjem kroz rad i edukaciju kao i upotrebom ekološki prihvatljivih kemikalija.

Površinska zaštita i obrada metala u našem pogonu galvanizacije sastoje se od specifičnih tehnoloških procesa raspoređenih u linije za obradu metalnih predmeta. Linije se sastoje od kada u kojima se odvijaju procesi pripreme površine, nanošenja metalnih prevlaka te završnu obradu materijala.

U  procesima koristimo kemikalije  tvrtke ATOTECH čija kemijska tehnologija i iskustvo na tom području jamče najvišu razinu kvalitete nanesenih metalnih prevlaka.

U vlastitom analitičkom laboratoriju vršimo redovite analize elektrolita u cilju održavanja i povećanja kvalitete naših usluga.

Osim toga, opremljeni smo uređajima za mjerenje debljine metalnih prevlaka magnetskom metodom (NEODERM-Mitutoyo) i kulometrijskom metodom (CULOSCOP CMS-Fischer) sukladno ISO normama.

 Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.
 

Tehnološki procesi galvanizacije koji se izvode u našem pogonu su sljedeći: